5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başında yangın, ilk sırada iz tuzakır. Müstacel çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğe bağlı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belli standartlara göre müstacel çıkış bapsı inşaatı esnasında da güvenilen ve birinci sınıf gereç ile üretim karşılayıcı firmaya yönelmeniz gerekir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mevki denetçi edilmelidir. 

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page